İçeriğe geç

Ariş Pırlanta Nasıl Bir Marka

Ariş Pırlanta hangi ülkenin?

Dededen toruna, üç kuşaktır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin mücevher tutkusunu anlatan Ariş Pırlanta’nın hikayesi, 1906 yılında Mardin’de küçük bir atölyede başladı.

Ariş Pırlantanın sahibi kim?

Kerim Güzeliş, Türkiye’de e-ticarette ilk atılımı yapan Ariş Pırlanta’nın, “En İyi, En Güzel” sloganıyla ve aileden gelen gelenekle, global bir marka olma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Ariş güvenilir mi?

Ariş Pırlanta, 1906’dan beri elmas takı üretiminde uzmanlaşmış ve şu anda dördüncü nesilde olan Türkiye’deki tek aile şirketidir. Ariş Pırlanta 100 yılı aşkın deneyime sahiptir ve bu nedenle elmas satın almak için en güvenli yerdir.

Aris’in sahibi kim?

Ezgi Doğan liderliğinde Aris Ezgi Doğan markası, yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımlarıyla sektörde fark yaratmıştır. Müşterilerine sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetle tanınan Ezgi Doğan, markasını ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmış ve prestijli bir konuma ulaşmıştır.

Pırlanta hangi seri iyi?

D sınıfı en iyi elmas harfidir. Elbette, en iyi elmas harfi kişisel zevke ve stile bağlı olarak değişebilir. D sınıfı elmaslar, göz alıcı zarafeti seven kadınlar için en iyi renk olarak kabul edilir.

Pırlanta orjinal mi nasıl anlaşılır?

Elmasın sivri ucuyla kağıda bakarsınız. Taşın içinde dairesel bir yansıma görürseniz, elmas sahtedir. Taştaki noktayı veya yansımayı göremiyorsanız, elmas gerçektir. Gerçek bir elmasın güçlü kırılma özellikleri olduğundan, ışık düz bir çizgide değil, farklı yönlerde yayılır.

Gerçek pırlantanın içinde ne yazar?

Şirket logosu ve altın kaplama genellikle pırlanta yüzüğün iç kısmına yerleştirilir.

Zen Pırlanta kime ait?

Zen Pırlanta’nın sahibi Emil Güzeliş, yeni emekliliğini eşi Şükran Güzeliş ve yakın arkadaşları Fatih-Esra Öztürk ile kutladı.

Kerim Güzeliş nereli?

6 yaşında Mardin’de usta telkari ustası ve kuyumcu olan babası İlyas Güzeliş’in yanında çıraklığa başladı ve kuyumculuk mesleğini öğrendi. İlkokuldan beri çalışıp okuduğunu söyleyen Güzeliş, bunun hayatını disipline ettiğini söylüyor. 1952’de Mardin’de doğan Kerim Güzeliş, “Babam bizi kolumuzdan tutup işe götürdü.” dedi.

Pırlanta alırken nelere dikkat edilmeli?

Kaliteli bir elmas seçerken göz önünde bulundurmanız gereken dört ana özellik vardır. 4C olarak bilinen bu ölçümler karat ağırlığı, berraklık, renk ve kesimdir. Elmasın karat boyutu değişecektir. Çünkü farklı minerallerin farklı yoğunlukları vardır.

Pırlantada sı mı vs mi?

0.

Ezgi Doğan kimin kızı?

Doğan Eğitim Kurumları kurucusu Şeref Doğan’ın kızı Güler Ezgi Doğan Turan, CHP Kütahya milletvekili aday adaylığını açıkladı. Doğan Eğitim Kurumları kurucusu Şeref Doğan’ın kızı Güler Ezgi Doğan Turan, CHP Kütahya milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ariş Pırlanta kaç yaşında?

Sektörün 118 yıllık deneyimiyle en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, “1906’dan günümüze Ariş’le Evet” konseptiyle düğün sezonuna hızlı ve parlak bir başlangıç ​​yaptı.

Aris ne markası?

Ariş Pırlanta, uzmanların 4C kuralı adını verdiği kesim, karat ağırlığı, renk ve berraklık kriterlerine göre değerlendirilen pırlantalara sertifika vererek 5C kuralını dünyada ilk uygulayan mücevher markasıdır.

Ariş Pırlantanın sahibi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş Ariş Pırlanta, İstanbul Jewelry Show’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

El Ariş hangi ülkenin?

El-Ariş veya kısaca Ariş, Mısır’ın kuzeyindeki Sina Yarımadası’nın kuzeyinde, Akdeniz kıyısında bir vaha ve liman şehridir. Ayrıca Mısır’ın Kuzey Sina eyaletinin idari merkezi ve en kalabalık şehridir.

Aris ne markası?

Ariş Pırlanta, uzmanların 4C kuralı adını verdiği kesim, karat ağırlığı, renk ve berraklık kriterlerine göre değerlendirilen pırlantalara sertifika vererek 5C kuralını dünyada ilk uygulayan mücevher markasıdır.

En iyi pırlanta hangi ülkede?

Elmasın en çok bulunduğu yerler Avustralya, Güney Afrika (Kimberley Adaları), Güney Amerika, Endonezya ve Hindistan’dır.

Zen Pırlanta Türk markası mı?

Kaynak ara: “Zen Pırlanta” – Haber · Gazete · Kitap · Akademik · JSTOR Bu makale Kasım 2022’den beri etiketlidir. Zen Pırlanta, 1998 yılında bir Türk markası olarak kuruldu. Sadece Türkiye’ye ve dünyaya pırlanta mücevher satmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir