İçeriğe geç

Bilet Parası Geri Alınır Mı

O biletten bilet iptal edince para geri gelir mi?

Bilet iptal kuralları: Yukarıdaki bölümde iptal edilen biletlerin iadesi bankanıza kesintisiz olarak iletilecek ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansıyacaktır. Seyahat tamamlanmış olduğundan geriye dönük biletler iptal edilemez.

Bu bilette bilet iadesi var mı?

Bubilet için iadeler, etkinlik detaylarında ve/veya kurallarda aksi belirtilmediği sürece etkinlikten 48 saat öncesine kadar yapılabilir. Tek yapmanız gereken iade etmek istediğiniz biletin kodunu .tr e-posta adresine göndermek ve iptal etmek istediğinizi belirtmektir.

Online bilet iptal edilir mi?

Bilet bilgilerine istenilen şirket adı, PNR ve telefon numarası veya e-posta girilerek ulaşılabilir. Bilet alındıktan sonra ‘İptal’ butonuna tıklayarak biletinizi kolayca iptal edebilirsiniz.

Otobüs bileti alıp binmezsem ne olur?

Otobüs biletleri için iptal ve iade politikaları otobüs şirketlerinin iptal politikalarına göre değişiklik göstermektedir. Ancak uçuş sırasında kişisel sorunlar nedeniyle otobüse binemeyen yolcuların bilet ücretleri genellikle iade edilmemektedir.

Bilet iptal olunca para iadesi olur mu?

İlgili havayolunun iade kararı verdiği biletin iadesi, bileti satın alırken kullanılan ödeme yöntemine göre yapılır. İadeniz kredi kartları için 10 iş günü, banka kartları için 15-20 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılabilir.

Kaç saat önce bilet iptal edilir?

Bu Yönetmeliğin 36 ncı maddesi.

Otobüsü kaçırdım biletim yanar mı?

Yanmaz Bilet, yolcuların çeşitli nedenlerle otobüslerini kaçırmaları ve biletlerinin olmaması durumunda tekrar seyahat etme hakkı tanıyan bir bilet sistemidir.

Online otobüs bileti aldım ne yapmalıyım?

Biletinizi yazdırmanıza gerek yok. Biletinizi satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz size e-posta ve SMS yoluyla gönderilecektir. Biletinizi yazdırmanıza gerek kalmadan sadece kimliğinizi göstererek kolayca seyahat edebilirsiniz.

Otobüs bileti iptalinde ne kadar para kesilir?

12 Eylül 2024’ten sonra hareket tarihi olan seyahatler için geçerlidir. Kalkışa kadar kalan süre. İade oranı (% bilet fiyatı). 2 günden az %25 2 ila 6 gün %50 7 ila 29 gün %75 30 gün ve üzeri %100

Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?

Online iptaller hariç, çağrı merkezi aracılığıyla yapılan iadelerde; havayolunun kurallarına göre iç hat biletleri için 100 TL, dış hat biletleri için 600 TL işlem ücreti ve varsa iptal ve iade ücreti tahsil edilecektir.

Bilet açığa alma nedir?

Uçak bileti açılarak, belirli bir tarihe bakılmaksızın, bilet gelecekte kullanılmak üzere kaydedilebilir. Bu yöntem, özellikle sık seyahat edenler için esneklik sunar ve bilet iptali zahmetinden kurtarır.

Bilet iptal güvencesi ne kadar?

Bilet İptal Sigortası ile biletiniz uçuştan 3 saat öncesine kadar herhangi bir sebep göstermeden iptal edilebilir ve bilet bedelinin %90’ı iade edilir. İade edilebilir bilet bedelinin %90’ı, müşterinin havayolu bilet sağlayıcısından geri alacağı depozito ve bilet iade tutarlarının toplamıdır.

Otobüs bileti geri alınır mı?

Seyahat edememenizin sebebinin şirket veya Obilet kaynaklı olması halinde, başvurunuz yapıldıktan sonra gerekli incelemeler yapılacak ve ücretiniz iade edilecektir.

Otobüs bileti kaç saat içinde iptal edilebilir?

Yönetmelik kapsamındaki otobüs biletlerinin iptaline ilişkin 36. madde.

Şubeden alınan otobüs bileti nasıl iptal edilir?

Şubeden bastırılan biletlerin online olarak iptali mümkün değildir. Bu durumda otobüs firmasının çağrı merkezini arayarak veya satış ofisine giderek iptal işlemini gerçekleştirerek bilgi alabilirsiniz.

Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?

Online iptaller hariç, çağrı merkezi aracılığıyla yapılan iadelerde; havayolunun kurallarına göre iç hat biletleri için 100 TL, dış hat biletleri için 600 TL işlem ücreti ve varsa iptal ve iade ücreti tahsil edilecektir.

Otobüs bileti iptalinde para iadesi ne kadar?

12 Eylül 2024’ten sonra hareket tarihi olan seyahatler için geçerlidir. Kalkışa kadar kalan süre. İade oranı (% bilet fiyatı). 2 günden az %25 2 ila 6 gün %50 7 ila 29 gün %75 30 gün ve üzeri %100

Kredi kartıyla alınan bilet iptal edilir mi?

Kredi kartıyla satın aldığınız biletlerin iadesi veya iptali durumunda; aynı gün içerisinde kasa cihazı aracılığıyla hesabınıza iade tutarının yatırılacağını lütfen unutmayın. Kredi kartıyla satın aldığınız biletlerin iade ve iptalinde yaşanabilecek gecikmelerin sebebi bankalararası kurallar ve son tarihlerdir.

O biletten açığa alınan bilet nasıl iptal edilir?

Açılan biletler iptal edilemez. Hareket anında araçta bulunmayan yolcuların seyahat hakları geçersiz sayılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir