İçeriğe geç

Mesoestetic Couperend Cream Ne Işe Yarar

Mesoestetic krem ne işe yarar?

mesoprotech® Cilde ulaşan çeşitli görünür ve görünmez ışınlara karşı tam güneş koruması sağlayan yenilikçi seri. Her cilt tipine uygun özel doku ve aktif içerikler. Güneşe maruz kalmadan 30 dakika önce tüm yüze, boyuna ve dekolteye yeterli miktarda ürün uygulayın (2 mg/cm2, bir çay kaşığına eşdeğer).

Mesoestetic Hydra Vital Factor K ne işe yarar?

Kirlilik gibi dış etkenlere karşı koruma sağlarken kısa ve uzun süreli nemlendirme sağlar. ANINDA VE UZUN SÜRELİ NEMLENDİRME: Yüksek ve orta moleküler ağırlıklı retikül HA kombinasyonu anında ve uzun süreli nemlendirme sağlayarak yüze anında parlaklık ve esneklik kazandırır ve sıvı kaybını önler.

Mesoestetic Fast Skin Repair ne işe yarar?

ANTİ-ENFLAMATUAR VE YUMUŞATICI: Enflamasyon tepkisini azaltır, cilde konfor, esneklik ve yumuşaklık kazandırır. ANTİOKSİDAN: Tretrapeptide-2, günlük dış etkenlere maruz kalma sonucu oluşan ana reaktif türler tarafından oksidasyona karşı koruma sağlar.

Skin Repair Cream ne işe yarar?

Hiperpigmentasyon oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Epidermisin onarımını destekler. Dövmeli ciltlerde ve yüzeysel dermatolojik işlemlerden sonra kullanıma uygundur. Bebek, çocuk ve yetişkinlerde kullanıma uygundur.

Mesoestetic hangi ülkenin markası?

Şu anda 90 ülkede faaliyet gösteren bir şirket olarak, 1 Nisan’da Polonya’nın Varşova kentinde ilk ofisimizi açtığımızı duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu hamle, uluslararasılaşma stratejimizde bir adımı temsil ediyor ve bu ülkeyi şirket için stratejik bir pazar haline getiriyor.

Krem kaç günde etkisini gösterir?

Cilt bakım kremlerinin sonuçlarını ne zaman görebiliriz? Cilt sorunlarınızı veya ihtiyaçlarınızı belirlediniz ve bu beklentilere göre yeni bir cilt bakım kremi satın aldınız. Kremin etkisini görmek ve doğru bir değerlendirme yapabilmek için ortalama 6 ila 12 hafta boyunca düzenli kullanmanızı öneririz.

Hydracream Fusion Mesoestetic ne işe yarar?

Kirliliğe karşı dengeleyici, arındırıcı yüz kremi yağı. Cildi besler ve nemlendirir, güzelce pürüzsüz bırakır. Kuru ve hassas cilt. BESLEYİCİ, LİPİT YENİLEYİCİ: Cilt dostu olan ve yağlı bir kalıntı bırakmadan cilt tarafından mükemmel şekilde emilen besin ve elastikiyet sağlayan bitkisel skualen yağı açısından zengindir.

Cosmelan ne zaman etki eder?

Uygulamanın etkisi genellikle bir hafta sonra görülür. 2-3 hafta sonra ise parlak ve sağlıklı bir cilt görünümüne tam olarak ulaşılır.

Cosmelan devam kremi nasıl kullanılır?

Cosmelan ve Dermamelan takip kremi protokolü; ay; günde 3 kez, sabah, öğlen ve akşam. Ay ve 3. ay; günde 2 kez, sabah ve akşam. Bir ay sonra, lekeler ciltten tamamen temizlendiğinde, sadece geceleri bir kez uygulanır.

Mesoestetic ne demek?

Akne ve sebum oluşumuna yatkın ciltlerin yoğun tedavisi için profesyonel tıbbi uygulama. cosmelan® mevcut cilt kusurlarını gideren ve yeniden oluşumunu engelleyen, kısa ve uzun vadeli sonuçlar veren orijinal ve profesyonel bir depigmentasyon yöntemidir.

Mesoestetic Sensitive Skin Solutions ne işe yarar?

HASSAS CİLT ÇÖZÜMLERİ Cilt hassasiyetini azaltır ve cilt savunmasını güçlendirir. Cilt bariyerini yeniden dengeleyerek rahatlık, esneklik ve pürüzsüz bir cilt sağlar.

Repair krem nasıl kullanılır?

Ürün Detayları Temizlenmiş yüz ve boyuna, göz çevresi hariç, dairesel hareketlerle az miktarda ürünü uygulayın. Durulamayın. Gündüz ve gece kullanımına uygundur.

Barrier Repair Cream ne demek?

Barrier Repair, zayıf bariyere sahip hassas ciltler için önerilen yenileyici özelliklere sahip bir üründür. Cildi iklimsel koşullardan koruyan bir nemlendiricidir. Kullanım rejiminizi değiştirebiliriz. Günde bir kez kullanılabilir.

Skin Master Repair Care Cream ne işe yarar?

Cildin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olur. Cildi canlandırmaya ve beslemeye yardımcı olur. Madecassoside hassas ve çok kuru ciltlerin bakımı için kullanılan bir aktif bileşendir.

Ultra Repair Cream ne işe yarar?

Kolloidal yulaf ezmesi, shea yağı, seramidler ve antioksidanlarla üretilen bu ürün, en ciddi şekilde hasar görmüş cildi bile anında rahatlatır ve onarmaya yardımcı olur (bağımsız bir araştırmaya göre %169 daha hızlı nemlendirme).

Mesoestetic ne demek?

Akne ve sebum oluşumuna yatkın ciltlerin yoğun tedavisi için profesyonel tıbbi uygulama. cosmelan® mevcut cilt kusurlarını gideren ve yeniden oluşumunu engelleyen, kısa ve uzun vadeli sonuçlar veren orijinal ve profesyonel bir depigmentasyon yöntemidir.

Mesolift krem ne işe yarar?

Lierac Mesolift yorgunluk karşıtı krem ​​ne işe yarar? Cildi pürüzsüzleştirir ve dolgunlaştırır, hacim kazandırır. Parlak ve enerjik bir görünüm kazandırır. AHA kompleksli yapısı yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir ve cilde doğal bir parlaklık kazandırır.

Cilt onarıcı krem ne işe yarar?

Onarıcı kremler, hücreleri yenilemek ve çeşitli cilt sorunlarını gidermek için kullanılan cilt bakım ürünleridir.

Cosmelan krem ne işe yarar?

Cosmelan®’ın profesyonel uygulamasının ev protokolünü takip eden ve melanin kaynaklı cilt lekelerini ortadan kaldırmak ve/veya azaltmak için depigmentasyon sürecini tamamlayan ürünler içerir. Melanin’in aşırı üretimini düzenleyerek cilt lekelerini sürekli olarak azaltır ve uzun vadede tekrar ortaya çıkmalarını önler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir